کارشناس بهداشت مواد غذایی هشدار داد

«آجیل شور» عامل افزایش فشار خون/ تغذیه صحیح ضامن سلامتی

تاریخ انتشار: دوشنبه ۲۳ اسفند ۱۳۹۵ | ۰۸:۰۶ ق٫ظ
«آجیل شور» عامل افزایش فشار خون/ تغذیه صحیح ضامن سلامتی یک کارشناس بهداشت مواد غذایی هشدار داد: خوردن بیش از حد آجیل شور باعث افزایش فشار خون می‌شود.

 به گزارش پایگاه خبری قلم ماندگار، حسین عبدالعزیزی کارشناس بهداشت مواد غذایی گفت: شهروندان در ایام عید نوروز از خوردن بیش از حد شیرینی و همچنین آجیل خودداری کنند.

وی با بیان اینکه مصرف بی رویه تخمه باعث ترشح مکرر اسید معده می‌شود، افزود: خوردن بیش از حد آجیل شور باعث افزایش فشار خون می شود.

عبدالعزیزی ادامه داد: با فرارسیدن ایام نوروز، پرخوری و دریافت غذاهای پر انرژی در افراد به ویژه در جوانان و کودکان افزایش می‌یابد.

این کارشناس با بیان اینکه مصرف ۱۵ تا ۲۰ عدد تخمه در روز کافی است، اظهار کرد: اغلب افراد در روزهای عید در حال صحبت کردن و تماشای تلویزیون مشغول خوردن تخمه هستند و فراموش می‌کنند چه میزان تخمه میل کرده‌اند، در حالی‌که مصرف بیش از حد تخمه باعث ترشح مکرر اسید معده شده و فرد را دچار ورم معده می‌کند.

عبدالعزیزی تاکید کرد: در برخی از انواع آجیل‌ها نمک و مواد لایه رویی قابل دیدن است که توصیه می‌کنیم از سطح مواد برداشته ‌شود چرا که استفاده بیش از حد نمک افزایش فشار خون و عوارض دیگری ایجاد می‌کند.

وی در پایان به شهروندان توصیه کرد: افراد سعی کنند در مهمانی‌ها از ۱ یا ۲ واحد میوه استفاده کرده و غذاهای پر چرب را از برنامه غذایی خود حذف کنند.

انتهای پیام/

آخرين اخبار
پر بحث ترين
 قلم ماندگار
قلم ماندگار
 قلم ماندگار
 قلم ماندگار
محل كد آمار