به مناسبت دهه فجر صورت گرفت:

برگزاری جشنواره غذای سالم در معاونت غذا و داروی اهواز + گزارش تصویری

تاریخ انتشار: پنجشنبه ۲۱ بهمن ۱۳۹۵ | ۲۰:۵۰ ب٫ظ
برگزاری جشنواره غذای سالم در معاونت غذا و داروی اهواز + گزارش تصویری جشنواره غذای سالم در معاونت غذا و داروی اهواز برگزار شد.

خانم مهندس معصومه دهان زاده مسئول امور بانوان و خانواده معاونت غذا و داروی اهواز گفت: به مناسبت سى و هشتمین فجر پیروزى انقلاب اسلامى، جشنواره و مسابقه ( غذاى سالم ) ، به همت امور بانوان و خانواده معاونت غذا ودارو و با همکارى امور ایثاگران دانشگاه علوم پزشکی اهواز، امور عمومی و روابط عمومی این معاونت در سالن اجتماعات معاونت با حضور سرکارخانم ضیاغم مشاور رئیس دانشگاه در امور بانوان و خانواده برگزار شد.

وی افزود: در این جشنواره بالغ بر ۴٠ نوع غذاى بومى ، سنتى ، مدرن و انواع دسر توسط کارشناسان داورى از نظر ارزش غذایى ، کیفیت و روش پخت ، تزئین ظاهرى و طعم و مزه امتیاز دهى و رتبه بندى شد.

در پایان این جشنواره که در محیطى با نشاط و صمیمى و با حضور کلیه کارکنان برگزار شد، ۵ نفر از افراد برتر  به ترتیب رتبه اول _ خانم دکتر ژانت سلیمانى _ خوراک ماش ( ٣٨٧/۵ امتیاز)، رتبه دوم _ خانم مهندس اکرم حسینى نژاد _ پلو میگو،( ٣٧١/۵ امتیاز)، رتبه سوم _ خانم مهندس الهه اعلایى _ قلیه ماهى( ٣۶۶/۵ امتیاز)، رتبه چهارم _ خانم مهندس مهسا مرعشى _ ته چین ( ٣۶۵ امتیاز)، رتبه پنجم _ خانم مهندس نجمه نجار پور _ کیک مرغ ( ٣۵٨ امتیاز )انتخاب و به آنها جوایزى ارزنده اهدا خواهد شد.

انتهای پیام/

آخرين اخبار
پر بحث ترين
شهرداری اهواز
قلم ماندگار
قلم ماندگار
قلم ماندگار
 قلم ماندگار
محل كد آمار