در 28  آذرماه جاری برگزار می شود؛

برگزاری همایش بررسی میزان گلوتن در محصولات غذایی، دارویی آرایشی و بهداشتی در اهواز

تاریخ انتشار: سه شنبه ۲۸ آبان ۱۳۹۸ | ۱۲:۳۵ ب٫ظ
برگزاری همایش بررسی میزان گلوتن در محصولات غذایی، دارویی آرایشی و بهداشتی در اهواز اهواز- قلم ماندگار- دبیر شورای پژوهشی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی اهواز از برگزاری همایش بررسی میزان گلوتن در محصولات غذایی، دارویی آرایشی و بهداشتی در ۲۸ آذرماه جاری در تالار دانشگاه علوم پزشکی اهواز خبر داد.

 قلم ماندگار:

دبیر شورای پژوهشی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی اهواز از برگزاری همایش بررسی میزان گلوتن در محصولات غذایی، دارویی آرایشی و بهداشتی در ۲۸ آذرماه جاری در تالار دانشگاه علوم پزشکی اهواز خبر داد.

به گزارش قلم ماندگار به نقل از  روابط عمومی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی اهواز،  فاطمه کردانی دبیر شورای پژوهشی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی اهواز در در روز دوشنبه ۲۷ آبان ماه جاری در  پنجمین جلسه شورای پژوهشی نظام سلامت( HSR )  که در معاونت غذا و داروی این دانشگاه برگزار شد، گفت: همایش بررسی میزان گلوتن در محصولات غذایی، دارویی آرایشی و بهداشتی و ارتباط آن با بیماری سلیاک در ۲۸ آذرماه جاری در اهواز برگزار می شود.

وی افزود: در این همایش ۳۰۰ نفر شرکت می کنند و ۱۵ متخصص در این زمینه سخنرانی می کنند.

کردانی در ادامه عنوان کرد: همچنین پنجمین جلسه شورای پژوهشی با هدف ارائه گزارش کار در خصوص طرح های به تصویب رسیده و پیشنهادی در آینده  با حضور دکتر بدوی و دکتر برزگر معاونان پژوهشی و غذا و داروی دانشگاه در معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی اهواز تشکیل شد.

دبیر شورای پژوهشی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی اهواز ادامه داد: در این جلسه گزارش هایی در خصوص عملیاتی شدن سه طرح تصویب شده اعم از بررسی میزان گلوتن در محصولات دارویی، غذایی، و آرایشی و بهداشتی ارائه شد.

وی در پایان یادآور شد: همایش بررسی میزان گلوتن در محصولات غذایی، دارویی آرایشی و بهداشتی با مشارکت انجمن سلیاک و بیمارستان امتام خمینی اهواز ۲۸ آذرماه جاری در تالار دانشگاه علوم پزشکی اهواز برگزار می شود.

 

آخرين اخبار
پر بحث ترين
شهرداری اهواز
قلم ماندگار
قلم ماندگار
قلم ماندگار
محل كد آمار