توسط معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی اهواز، صورت گرفت؛

تشکیل جلسه بررسی ارزیابی عملکرد آزمایشگاه معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی اهواز

تاریخ انتشار: سه شنبه ۲۸ آبان ۱۳۹۸ | ۱۰:۳۸ ق٫ظ
تشکیل جلسه بررسی ارزیابی عملکرد آزمایشگاه معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی اهواز جلسه بررسی ارزیابی عملکرد آزمایشگاه معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی اهواز با حضور دکتر حسین برزگر معاون غذا و داروی این دانشگاه برگزار شد.

قلم ماندگار:

به گزارش قلم ماندگار به نقل از روابط عمومی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی اهواز، محمد درویش نژاد مسئول واحد تضمین کیفیت آزمایشگاه غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی اهواز گفت: در روز دوشنبه ۲۷ آبان ماه جاری جلسه بررسی ارزیابی عملکرد آزمایشگاه معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی اهواز با حضور دکتر حسین برزگر معاون غذا و داروی این دانشگاه در دفتر این معاونت برگزار شد

وی در ادامه بیان کرد: در این جلسه دستور العمل اجرایی نحوه ارزیابی آزمایشگاه کنترل کیفی مواد غذایی، آرایشی، بهداشتی و دارویی بررسی شد.

درویش نژاد اطهار کرد: همچنین در این جلسه ۶ شاخص اصلی شامل روش های آزمون اعتبار بخشی شده، موفقیت در آزمون مهارت آزمایی، استقرار الزامات (کیفی فنی، مدیریتی) ردیابی مستندات و سوابق، ممیزی های انجام شده از آزمایشگاه های همکار و واحدهای تولیدی ونیز مدت زمان پاسخ دهی نمونه به بحث گذاشته شد.

مسئول واحد تضمین کیفیت آزمایشگاه غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی اهواز ادامه داد: همچنین امتیازات هر شاخص در بازه زمانی ۶ ماهه اول سال ارائه شد.

درویش نژاد یادآور شد: در پایان جلسه نیز مقرر شد پیگیری های مربوطه تا حصول نتیجه امتیازات کامل برای بارگذاری مستندات در پایان سال انجام شود.

آخرين اخبار
پر بحث ترين
شهرداری اهواز
قلم ماندگار
قلم ماندگار
قلم ماندگار
محل كد آمار