مدیر نظارت بر مواد غذایی معاونت غذا و داروی اهواز در بازدید از کارخانجات غذایی خوزستان:

خط قرمز غذا و دارو سلامت مردم است

تاریخ انتشار: چهارشنبه ۱۶ فروردین ۱۳۹۶ | ۰۸:۳۸ ق٫ظ
خط قرمز غذا و دارو سلامت مردم است مدیر نظارت بر مواد غذایی معاونت غذا و داروی اهواز نیز در این جلسه گفت: خط قرمز غذا و دارو سلامت مردم است.

به گزارش پایگاه خبری قلم ماندگار،  مهندس سیمین فقهی مدیر نظارت بر مواد غذایی معاونت غذا و داروی اهواز در حاشیه بازدید از کارخانجات استان خوزستان که به منظور تحقق شعار سال” اقتصاد مقادومتی- تولید و اشتغال” انجام شد، گفت: خط قرمز غذا و دارو سلامت مردم است.

وی افزود: در راستای تحقق شعار سال پیشنهاد می شود انجمن صنایع غذایی در استان تشکیل شود تا منافع استان در نظر گرفته شود و کارخانجات فعال شوند.

مهندس فقهی ادامه داد: یکی از مشکلاتی که محصولات استان دارند قیمت محصول آن است که باید برای این مهم راهکاری اندیشیده شود.

مدیر نظارت بر مواد غذایی معاونت غذا و داروی اهواز بیان کرد: معاونت غذا و داروی اهواز به تولید کنندگان در جهت ارتقا محصولاتشان کمک خواهد کرد و در این راستا با اعزام کارشناسان غذا در کارخانجات ضوابط و قوانین بهداشتی را به مسولان فنی آموزش خواهند داد تا مشکل تولید این کارخانجات مرتفع شود.

مهندس فقهی گفت: معاونت غذا و داروی اهواز در راستای تحقق شعار سال از هیچ کوششی دریغ نمی کند.

فقهی گفت: قیمت تمام شده محصول نهایی است به نحوی که در مواردی که محصول نهایی یک کارخانه مواد اولیه مصرفی کارخانه دیگری است این مواد به علت تفاوت قیمت از استان های دیگر وارد می شود که باید برای این هم چاره ای اندیشیده شود.

وی افزود: همچنین شناخت مردم از محصولات استان نقش مهمی در توسعه مصرف آن دارد واگر تدبیری اتخاذ شود تا مراکز دائم عرضه وفروش محصولات استانی درایر شود محصولات استانی با تقاضای بیشتری مواجه می شود و این در رونق فعالیت اقتصادی استان موثر خواهد بود.

انتهای پیام/

آخرين اخبار
پر بحث ترين
قلم ماندگار
قلم ماندگار
قلم ماندگار
قلم ماندگار
محل كد آمار