مدیر عامل شهرک صنعتی شماره ۲ در نشست صمیمی با معاون غذا و داروی اهواز مطرح کرد؛

صنایع غذایی برای رونق تولید و ایجاد اشتغال نیاز به هماهنگی و تعامل دارند

تاریخ انتشار: چهارشنبه ۱۶ فروردین ۱۳۹۶ | ۰۸:۵۹ ق٫ظ
صنایع غذایی برای رونق تولید و ایجاد اشتغال نیاز به هماهنگی و تعامل دارند مدیر عامل شهرک صنعتی شماره ۲ در نشست صمیمی با معاون غذا و داروی اهواز گفت: صنایع غذایی برای رونق تولید و ایجاد اشتغال نیاز به هماهنگی و تعامل دارند

 به گزارش پایگاه خبری قلم ماندگار، به منظور  تحقق شعار سال” اقتصاد مقادومتی- تولید و اشتغال”  معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی اهواز از کارخانجات غذایی استان خوزستان بازدید کرد.

در این نشست مهندس عیدی فعال مدیر عامل شهرک صنعتی شماره ۲ و عضو هیات امنا این شهرک ضمن بیان مشکلات پیش روی کارخانجات غذایی این شهرک گفت: صنایع غذایی برای رونق تولید و ایجاد اشتغال نیاز به هماهنگی و تعامل دارند.

وی از معاون غذا و داروی اهواز درخواست کرد: در جهت تولید محصول غذایی و ایجاد اشتغال سخت گیری نکنند و یاری کننده تولید کنندگان باشند.

مهندس فعال از بانک ها نیز انتقاد کرد و گفت: اکثر کارخانجات غذایی استان بخاطر عدم اعطای وام به این کارخانجات تعطیل هستند که امیدواریم امسال استانداری وارد شود و مشکل این کارخانجات غیر فعال را مرتفع کند تا شاهد تولید محصول بومی و ایجاد اشتغال در استان باشیم.

انتهای پیام/

 

آخرين اخبار
پر بحث ترين
قلم ماندگار
قلم ماندگار
قلم ماندگار
قلم ماندگار
محل كد آمار